Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Végtelen történet
  2007-10-05 23:08:49, péntek
 
  Végtelen történet

Fussuk át gyorsan! Kabai Károlyt, Veres János pénzügyminiszter egykori kedves üzlettársát a Hír TV találja meg az amúgy bezárt Lipótmezőn, ugyanis Kabai súlyos klausztrofóbiájára hivatkozva hónapok óta nem vonul be a börtönbe, hogy megkezdje jogerős büntetését.

Lendvai Ildikó egykori kampányfőnökét szintúgy letöltendő börtönbüntetésre ítélik (zsarolás, befolyással való üzérkedés), ő most éppen harmadszor kér és kap halasztást.

Rácz Péter egykori főúttörő felfüggesztettet kap (csillebérci vadászházlopás); ő most kedves asszonykájával, Butor Klárával éppen az ifjúsági alapítványi pénzek körül foglalatoskodik. Kedves asszonykája amúgy az MSZP pártigazgatója.

Zuschlag János a Bács-Kiskun megyei főemeszpés kijelenti, hogy nincs Zuschlag-ügy; majd később bilincsben, rabláncon elvezetik - jelenleg harminc nap előzetesben. A Zuschlag-ügyben eddig vagy hét MSZP-s funkci van megvádolva.

Zuschlag-ügyben eddig kihallgattak tanúként vagy három államtitkárt és egy miniszterelnököt. Három államtitkár és egy miniszterelnök nem tud semmit. Egy volt helyettes államtitkár eközben eskü alatt vallja, hogy az ifjúsági alapítványi pénzek odaítélése Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szobájában "intéződött", heti informális találkozókon. "Egy gyáva ember menekülése" - reagál erre a miniszterelnök. Ugyanez a miniszterelnök a róla szóló könyvben hosszan értekezik arról, hogy miniszterként minden döntést magához vont.

A GYISM másik egykori helyettes államtitkára, Topolánszky Ákos elmondja, hogy ugyanez a miniszterelnök hogyan és miért távolította őt el állásából, és azt is, hogy bizonyos emberek hogyan és miképpen jutottak pályázati pénzekhez. Beszél arról is, hogy az MSZP kijáróemberei (például Mesterházy) miképpen közvetítették a párt elvárásait például ifjúsági alapítványi pénzek ügyében. Elmondja azt is, hogy egy Gy.T. monogramú médiacézár hogyan kapott végül négymilliót valami szánalmas pályázatára. (Minden érintett hevesen cáfol.) Megjegyzem, aki életében egyszer találkozott Topolánszky Ákossal, az tudja, hogy alkatilag képtelen a hazugságra.

Topolánszky amúgy még javában nyilatkozik, még forog a magnó, és a miniszterelnök éppen hevesen kikéri magának, hogy ebben az országban lopnák az uniós pénzeket, amikor nyilvánosságra kerül egy rejtettkamerás felvétel, amelyen a volt Bács-Kiskun megyei kistérségi megbízott, az MSZP helyi funkcionáriusa elmeséli egy vállalkozónak, hogy a megítélt uniós pályázati pénzből hogyan és mennyit kell visszacsorgatni a minisztériumnak, ahonnét amúgy ő (a kistérségi megbízott, MSZP) is megkapja majd a százalékát. Hozzáteszi még, hogy ő(a kistérségi megbízott, MSZP) csak 20-25 millióig kompetens, ezen összeg fölött már csak a "János tud segíteni". (És egészen biztos, hogy a János mindig segített...)

A volt kistérségi megbízott amúgy eltűnt. Itt tartunk most.

És most térjünk vissza egy mondat erejéig 2003-ba, amikor Zuschlagék a volt sportminiszter - Gyurcsány Ferenc - szobájában osztották a zsozsót.

Tudják mi történt eközben a nyilvánosságban? Emlékeznek még? Persze, hogy nem emlékeznek... Elmondom. Ez az az időszak, amikor testüregi motozásnak vetették alá Berkecz Máriát, éjszaka hurcoltak el lakásáról veszélyeztetett terhes kismamát, és minden szinten vegzálták, vádolták a Fidesz-kormány ilyen-olyan szintű döntéshozóit, funkcionáriusait.

Minden vád hamis volt.

De sok embert tettek tönkre! Ha másként nem, hát idegileg, lelkileg.

Mialatt a csöndes szobában elkezdett épülni egy új birodalom. Így szép ez a történet. Így együtt. És még nincs vége.

(Magyar Nemzet Képeslap)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felfüggesztettet, börtönbüntetésre, pénzügyminiszter, funkcionáriusait, miniszterelnököt, minisztériumnak, nyilvánosságban, veszélyeztetett, visszacsorgatni, foglalatoskodik, vadászházlopás, nyilvánosságra, rejtettkamerás, miniszterelnök, funkcionáriusa, asszonykájával, kampányfőnökét, pártigazgatója, sportminiszter, vállalkozónak, kijáróemberei, miniszterként, közvetítették, államtitkárt, találkozókon, kihallgattak, döntéshozóit, államtitkára, pályázatára, államtitkár, négymilliót, topolánszky, befolyással, alapítványi, találkozott, üzlettársát, amúgy bezárt, ifjúsági alapítványi, volt helyettes, gyáva ember, róla szóló, miniszterelnök hogyan, párt elvárásait, miniszterelnök éppen, országban lopnák, uniós pénzeket, rejtettkamerás felvétel, volt Bács-Kiskun, megítélt uniós, kistérségi megbízott, volt kistérségi, mondat erejéig, Kabai Károlyt, Veres János, Lendvai Ildikó, Rácz Péter, Butor Klárával, Zuschlag János, Gyurcsány Ferenc, Topolánszky Ákos, Topolánszky Ákossal, Berkecz Máriát, Magyar Nemzet Képeslap,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam Krisztinától  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Akarat  Idő  Kerüld el az evangélium örömén...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Szép estét  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Őrizkednünk kell...  Paul David Tripp Április 21  A kételkedés kezelése  Png kutya  Png virág  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  képre írva  Fekete-erdő desszert  A Megváltó szolgálatában  Leonardo da Vinci gondolata  Jónás Tamás – Végtelen b...  Paul David Tripp Április 21  Paul David Tripp Április 19  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Mai harmónia kártyám  Ne kapaszkodj magasabbra,  Alázat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Sokan azt tartják  Egy lelki imádság  Bounty krémes  Png telefon  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Mindig jusson idő nevetni  Png kutya  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Sose bánj semmit  Szép estét kedves látogatóimna...  A jó emberek mindig szépek mar...  Reménység és erő Krisztustól e...  Gonosz démon-álarc  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Png csokor  Hazára minden embernek szükség...  Paul David Tripp Április 19  A Megváltó szolgálatában  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Tanuld meg ezt a versemet  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam Krisztinától  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Éretlen vers  Facebookon kaptam Annuska bar...  Hazára minden embernek szükség...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png telefon  Csak a fogyatkozás látható  Bounty krémes  Akarat  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kellemes délutánt kívánok  Hazára minden embernek szükség...  Még csak most kezdődik a nap  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png virág  Jó éjszakát  Éretlen vers  Egy bizonyos határt  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről 
Bejegyzés Címkék
amúgy bezárt, ifjúsági alapítványi, volt helyettes, gyáva ember, róla szóló, miniszterelnök hogyan, párt elvárásait, miniszterelnök éppen, országban lopnák, uniós pénzeket, rejtettkamerás felvétel, volt Bács-Kiskun, megítélt uniós, kistérségi megbízott, volt kistérségi, mondat erejéig, volt sportminiszter, csöndes szobában, felfüggesztettet, börtönbüntetésre, pénzügyminiszter, funkcionáriusait, miniszterelnököt, minisztériumnak, nyilvánosságban, veszélyeztetett, visszacsorgatni, foglalatoskodik, vadászházlopás, nyilvánosságra, rejtettkamerás, miniszterelnök, funkcionáriusa, asszonykájával, kampányfőnökét, pártigazgatója, sportminiszter, vállalkozónak, kijáróemberei, miniszterként, közvetítették, államtitkárt, találkozókon, kihallgattak, döntéshozóit, államtitkára, pályázatára, államtitkár, négymilliót, topolánszky, befolyással, alapítványi, találkozott, üzlettársát, távolította, asszonykája, előzetesben, csillebérci, nyilatkozik, emlékeznek, zuschlagék, bilincsben, főemeszpés, motozásnak, informális, mesterházy, odaítélése, szobájában, intéződött, elvárásait, menekülése, megjegyzem, médiacézár, megvádolva, kistérségi, hazugságra, lipótmezőn, halasztást, harmadszor, hozzáteszi, letöltendő, büntetését, hivatkozva, százalékát, birodalom, rabláncon, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3451
  • e Hét: 17681
  • e Hónap: 28792
  • e Év: 182288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.